Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα αδέσποτα από την Sapt Hellas

Xριστουγεννιάτικο μπαζάρ πραγματοποιεί η Sapt Hellas, η οργάνωση που αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές και πραγματοποιεί διάφορες δράσεις για τα αδέσποτα σκυλιά και τα σκυλιά θεραπείας.

Όσοι επισκεφτούν το μπαζάρ στην αίθουσα των εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου  σημερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 1 και 2 Δεκεμβρίου, θα βρουν υπέροχα χειροποίητα δώρα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους εθελοντές για τους τετράποδους φίλους μας. Επίσης θα υπάρχουν βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες, μπιζού, γούρια αλλά και άλλα μικροπράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Λίγα λόγια για την Sapt Hellas

H Sapt Hellas ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2005 με βασικό στόχο να ενημερώνει παιδιά για τη σωστή συμπεριφορά πορς τους σκύλους και να τα ευασθητοποιήσει σε σχέση με το καίριο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων. Επίσης προσφέρει κοινωνικό έργο σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μέσω ουσιαστικής επαφής παιδιών ή ενηλίκων με ημαίαιμους πρώην αδέσποτους και εκπαδευμένους σκύλους. Η Sapt βοηθά επίσης όσο μπορεί στην επίλυση του προβλήματος  των αδέσποτων σκύλων.

 

Σάββατο 1/12 (10:30-21:00 ) και Κυριακή 2/12 (10:30-19:00)

Δημαρχείο Αμαρουσίου – Αίθουσα Εκδηλώσεων

Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, 15124 Μαρούσι

Share