Φωταγωγήθηκε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και η Πινακοθήκη του Δήμου

Σε μία  αυστηρά περιορισμένη λόγω υγειονομικών συνθηκών τελετή που μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού και την Πινακοθήκη του Δήμου, συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την ορχήστρα εγχόρδων νέων του Δημοτικού Ωδείου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης για την εξαιρετική διοργάνωση, όπως και την ορχήστρα νέων που με την επιμέλεια της Δντρίας του Ωδείου Κοσκόρου Φωτεινής προσέφερε ακούσματα υψηλού επιπέδου.

Ο κ. Θ Αμπατζόγλου αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τόνισε: «Προσπαθούμε μέσω διαδικτύου να κάνουμε τους Μαρουσιώτες να νιώσουν περισσότερο αισιόδοξοι και πρέπει να γνωρίζουν πως ο Δήμος είναι δίπλα τους, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου. Όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών έτσι ώστε να περιορίσουμε την μετάδοση του κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε με ειδικές δράσεις να ντύνουμε στα γιορτινά όλη την πόλη μας, όπως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία ΗΣΑΠ την Πέμπτη 10/12 και ώρα 19.00,  έτσι ώστε οι κάτοικοι του Αμαρουσίου να αισθανθούν πιο όμορφα. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!».

Στην τελετή παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι  Αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Κων/νος Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, ο Προέδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα και Γιάννης Ιωαννίδης.

Share