Με πολλές ευχές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έκοψε την πίτα των εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι εργαζόμενοι στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για να ανταλλάξουν ευχές και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Παρουσία μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, του Πρόεδρου και μελών του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος στους εργαζόμενους εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την αθρόα συμμετοχή τους στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας:

«Ένας από τους πιο βασικούς πυλώνες λειτουργίας και δραστηριότητας του Δήμου μας είναι η κοινωνική πολιτική, η οποία γίνεται πράξη μέσα από την δική σας εργασία, το δικό σας μεράκι
 και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας.
Ο Δήμος μας είναι πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς των κοινωνικών υπηρεσιών όπως, οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, οι δομές Πρόνοιας και Υγείας (Πολυιατρείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Βοήθεια στο Σπίτι, Αιμοδοσία, κ.α).
Ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας απλώνεται στην πόλη μας, που η Διοίκησή σας και ο καθένας και η καθεμιά από εσάς προσφέρει σε όλους που ακουμπάνε πάνω στις κοινωνικές μας δομές και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη Μαρουσιώτικη κοινωνία.
Η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η ανοικτή αγκαλιά είναι τομείς που θέλουμε να αναπτύξουμε όσο γίνεται περισσότερο στο Μαρούσι το επόμενο διάστημα και με δική σας συνδρομή. 

Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στον καθένα και στην καθεμιά και έτσι θα προχωρήσουμε και στην επόμενη περίοδο.»

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, μετά το θερμό καλωσόρισμα στο Δήμαρχο και σε όλες και όλους τους παριστάμενους εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους εργαζόμενους και σημείωσε:

« Ως Διοίκηση, σε εσάς στηριζόμαστε, εσάς εμπιστεύομαστε και πιστεύω ότι με τις γνώσεις την εμπειρία και την εργατικότητά σας θα ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο μας κ. Αμπατζόγλου για την ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξή του στο έργο μας, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για την αμέριστη συμπαράσταση στον καθημερινό αγώνα. Εύχομαι ολόψυχα «Καλή Χρονιά» και ακούραστα να βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε συνανθρώπου που έχει την ανάγκη μας».

Ακολούθως ο Δήμαρχος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα , ενώ στη συνέχεια έγινε κλήρωση 41 δώρων για τους εργαζόμενους, ευγενική χορηγία των τοπικών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Σμυρνής οι Αντιδήμαρχοι Γ. ΝικολαράκοςΡ. ΧαλιώτηΕπ. ΚατσιγιάννηςΓ. Ιωαννίδης, οι Αντιπρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κ. ΑντωνόπουλοςΚ. Ιωάννου, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κανάρη-Ντάλη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Ν. Πέππας και η Αντιπρόεδρος Κ. Βουρλάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Ισότητας Ελ. Λέκκα – Καλαντζάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φ. Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. ΒλάχοςΠ. Σαγρής και Σπ. Μπόγδανος.
Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ:
Έφ. ΜανιάτηΚλ. ΚαρκάνηΠην.ΜπρούταΑνδρ. ΤσουκαλάΣπ. Οικονόμου, Β. ΧριστακοπούλουΚ.Χάγερ, Αικ. Σκιντζού και Αφρ. Δρίβα. 

Share