Το Σαββατοκύριακο το 2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ανδρών “Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης”

To Σάββατο και την  Κυριακή 11-12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης». 

Διοργανώνουμε το εν λόγω αθλητικό γεγονός, στα πλαίσια της αγωνιστικής προετοιμασίας της αντρικής μας ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αλλά κυρίως στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας που μας διακατέχει. Ένα τουρνουά το οποίο προωθεί το Water Polo στην τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, με την εν λόγω δράση, θέλουμε αυτή τη φορά να ενισχύσουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο προστασίας, ενημέρωσης & βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού».

Ως νεοσύστατο αθλητικό σωματείο, εξαρχής έχουμε αναφέρει πως στόχος μας είναι η καθιέρωση τέτοιου είδους αθλητικών γεγονότων σε ετήσιους θεσμούς, ούτως ώστε μέσω της συστηματικής ανάδειξης των αρχών που διέπουν τον αθλητισμό να γίνεται αντιληπτή η πραγματική του υπόσταση, η οποία εκτείνεται σε κάθε μήκος και πλάτος της ευρύτερης κοινωνίας και δεν περιορίζεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α.) και τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), καθώς και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν ΕΞΙ (6) ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και είναι οι εξής:

Μαρούσι ΑΣ, Ηλυσιακός ΑΟ, Ιωνικός ΑΟ, ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας και ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου.

Στήριξε την ομάδα Μ.Α.Σ.!

https://www.facebook.com/maroussi.sports.club

https://www.instagram.com/maroussi_sports_club

http://maroussisportsclub.gr/

Share