Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» προσφέρουν 12 τριετείς υποτροφίες σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία», δίνουν την ευκαιρία σε 12 άριστους μαθητές να φοιτήσουν δωρεάν στα γυμνάσια και λύκειά τους με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου το Σεπτέμβριο του 2018. Τα σχολεία βρίσκονται στις περιοχές Μαρούσι, Μελίσσια και Ηράκλειο.

Οι Υποτροφίες της «Ελληνικής Παιδείας» επιβραβεύουν μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου το σχολικό έτος 2018–2019 και καλύπτουν το σύνολο των  διδάκτρων επί τρία έτη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία για την ανάδειξη της αριστείας και της ευγενούς άμιλλας.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μέσω διαδικασίας γραπτών εξετάσεων στη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά, με βασικό κριτήριο την αριστεία και την υψηλότερη βαθμολογία. Οι εξετάσεις των υποψηφίων θα διενεργηθούν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στο σχολικό συγκρότημα Αμαρουσίου, Κανάρη 9 και Συγγρού (ώρα προσέλευσης 8:30).

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική δήλωση υποψηφιότητας, επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: elp.gr/ypotrofies2018.

Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία», για περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρουν σε χιλιάδες μαθητών:

Σύγχρονη και άρτια εκπαίδευση, θεμέλιο για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον για την πολύπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους.

Ήθος και αγωγή που πηγάζουν από τις διαχρονικές Ελληνορθόδοξες πνευματικές αξίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαρία Αστρακιανάκη στο 210 3614119 ή στο ypotrofies@elp.gr.

Share