Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με Συλλόγους της πόλης

Διαδοχικές συναντήσεις με Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τη Μαρουσιώτικη κοινωνία.

Συνάντηση με τον Ροταριανό Όμιλο Αμαρουσίου

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Νικόλαος Λαγομιτζής, Πρόεδρος, ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος Α΄Αντιπρόεδρος, ο Νικόλαος Καράκος, Β’ Αντιπρόεδρος, και ο Παναγιώτης Κατρούγκαλος Ταμίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν σε λειτουργικές ανάγκες του Ομίλου και σε διοργάνωση κοινών δράσεων εθελοντισμού με τον Δήμο Αμαρουσίου. Στο Δήμαρχο δόθηκε τιμητικά το έμβλημα του Ομίλου.

Συνάντηση με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου & όμορων Δήμων

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γιάννης Καραδήμος, Πρόεδρος, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ταμίας και τα μέλη ΔΣ Αναστασία Ντέμου και Νίκος Ξουράφης. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν σε λειτουργικές ανάγκες του Σωματείου και σε εκπτωτικές πολιτικές όσο αφορά τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου.

Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τη Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου 

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και από την πλευρά της Λέσχης ο Θωμάς Πατσέας, Πρόεδρος, ο Νικόλαος Ποριάζης Ταμίας και ο Μιχαήλ Πορίχης Ταμίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι κοινές δράσεις του Δήμου με τη Φωτογραφική Λέσχη η οποία συστήθηκε το 2019 από μαθητές που φοίτησαν στα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου. Στον Δήμαρχο παρουσιάστηκε και δόθηκε το λεύκωμα των μελών της Λέσχης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των συναντήσεων δήλωσε: «Οι Σύλλογοι της πόλης μας παρουσιάζουν ένα σημαντικό έργο σε διάφορους τομείς. Είμαστε δίπλα τους και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, πάντα με βάση τις δυνατότητές μας. Η διαβούλευση με τους φορείς και πολίτες είναι διαρκής και είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό της πολιτικής μας από την πρώτη ημέρα διοίκησης του Δήμου μας».​

Share