Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σ. Ζαχαράκη

Θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος για την πόλη του Αμαρουσίου συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, κατά την  συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε την κα Υπουργό για το κοινωνικό δίχτυ προστασίας που απλώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε όλους τους ευπαθείς συμπολίτες, μέσω των κοινωνικών δομών του, αλλά και μέσω της συμμετοχής του σε μια σειρά από προγράμματα κοινωνικής προστασίας και συνοχής.


«Ο Δήμος Αμαρουσίου ως Μητροπολιτικός Δήμος των Βορείων Προαστείων πρωτοστατεί σε δράσεις με κοινωνικό πρόσημο.   Εκατοντάδες πολίτες επωφελούνται σε καθημερινή βάση των κοινωνικών μας υπηρεσιών, παράλληλα με τη διοργάνωση δράσεων εθελοντισμού για τη στήριξη και τη συμπαράσταση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη εντός και εκτός της πόλης του Αμαρουσίου.
Στόχος μας να συνεχίσουμε αδιάλειπτα να προσφέρουμε χέρι βοηθείας και να στεκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας, με τη σημαντική συνδρομή και των εθελοντών μας» 
ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου.             

Η Υπουργός κα Σοφία Ζαχαράκη συνεχάρη τον κ. Αμπατζόγλου για την επανεκλογή του στο Δημαρχικό αξίωμα και του έδωσε τις ευχές της για μία εποικοδομητική πενταετία προς όφελος της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

Παράλληλα, τον διαβεβαίωσε ότι οι πόρτες του Υπουργείου είναι ανοικτές για την υποστήριξη του σημαντικού αυτού κοινωνικού έργου που παράγεται στο Μαρούσι.

Επίσης, στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος στους ΟΤΑ, με την κατάργηση των ΝΠΔΔ και των Κοινωφελών Επιχειρήσεων και την ενσωμάτωσή τους στη λειτουργία των Δήμων.

Share