Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου χτές Τρίτη 27 Ιουλίου. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αμπατζόγλου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης:

«Συνάντησα σήμερα τον Περιφερειάρχη Αττικής για σειρά θεμάτων, που σχετίζονται με έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των Μαρουσιωτών και σχετίζονται κυρίως με σημαντικές υποδομές, όπως:

·       Διευθέτηση Ρέματος Σαφπούς για το οποίο οι μελέτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο ωρίμανσης και δεδομένης της πολυπλοκότητας υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής για δημοπράτηση του έργου εντός του 2021.

·       Τα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, όπως των αγωγών ομβρίων στο κέντρο Αμαρουσίου και τα Ανάβρυτα, της απορροής ομβρίων υδάτων στην Αγ. Φιλοθέη Αμαρουσίου, τα αντιπλημμυρικά στον Αγ. Νικόλαο Αμαρουσίου, τις αναπλάσεις στην Κοκκινιά, στο Σωρό και στην Μεσογείων καθώς και τη κατασκευή πεζογέφυρας στο ύψος του «Υγεία».

·       Το έργο του γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλα και η ωριμότητα της μελέτης με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη είναι διαρκής και αποβλέπει στη βελτίωση της καθημερινότητας όχι μόνο κατοίκων αλλά και πολλών χιλιάδων εργαζομένων του Αμαρουσίου».​

Share