Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εξελέγη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξελέγη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την αυτοδιοικητική παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης  Λάζαρο Κυρίζογλου, κατά τις εκλογές που έλαβαν χώρα το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.

Η παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» εκλέχτηκε πρώτη, με ποσοστό 65,78%, καταλαμβάνοντας τις 20 από τις 31 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Αποτελεί τιμή για μένα η στήριξη των συναδέλφων αυτοδιοικητικών και η εντολή τους να τους εκπροσωπήσω στο ανώτατο όργανό μας. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, είναι σημαντική και πρέπει να φέρει θετικά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες μας. Στο πρόσωπό μου, ακόμη εκπροσωπούνται το Μαρούσι και κάθε Δήμος με ανάλογα χαρακτηριστικά, όπως ταχεία ανάπτυξη και μεγάλη υπερτοπική χρήση, καθώς οι Δημότες περιμένουν από εμάς να κάνουμε τις πόλεις μας περισσότερο ανθρώπινες και φιλικές στην καθημερινότητά τους. Με βάση το πρόγραμμα της παράταξής μας, τις αρχές και αξίες μας, θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο εαυτό μας και θα διεκδικήσουμε τα μέγιστα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευημερία των συμπολιτών μας».

Share