Πλήθος κόσμου στην αποκριάτικη γιορτή στο γήπεδο «Σπύρος Λούης»

Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στο γήπεδο «Σπύρος Λούης».

Την αποκριάτικη εκδήλωση πλαισίωσαν ζωντανή ορχήστρα, μεταμφιεσμένες ομάδες χορού, μασκαρεμένοι ανιματέρ και “face painting events”  για μικρούς και μεγάλους, ενώ έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τόνισε πως η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είναι η ανταμοιβή στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα. Τέτοιες εκδηλώσεις, σημείωσε, προσφέρουν στο Μαρούσι, προσελκύοντας επισκέπτες και από άλλες περιοχές τονώνοντας ταυτόχρονα και την αγορά της πόλης.

Σημειώνεται πως αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 (12.00-14.00) στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στους πεζόδρομους, και στην πλ. Κασταλίας.​

 

Share