Ο Θεατρικός Όμιλος Ψυχικού ανεβάζει τo έργο “Φθινοπωρινή Ιστορία” του Αλεξέι Αρμπούζοφ

To έργο “Φθινοπωρινή Ιστορία” του Αλεξέι Αρμπούζοφ ανεβαίνει από τον Θεατρικό Όμιλο Ψυχικού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ροδιτάκη, από τις 11 Ιανουαρίου και για έξι παραστάσεις.

Λίγα λόγια για την υπόθεση :

Η Λύντια και ο Ροντιόν, δυο μοναχικές ψυχές, δυο κόσμοι που νομίζεις ότι βρίσκονται στη δύση τους, συναντιούνται στο περιβάλλον ενός θεραπευτηρίου-αναρρωτηρίου, αυτή ως «τρόφιμος» και αυτός ως χειρουργός και διευθυντής του ιδρύματος. Εκεί μέσα, οι πικραμένες ψυχές του Ροντιόν και της Λύντια, θα συναντηθούν. Η «άτσαλη» πρώτη γνωριμία τους θα προχωρήσει δειλά-δειλά σε κάτι πιο ειλικρινές, πιο τρυφερό και μέσα από τις πληγωμένες μνήμες τους, οι συζητήσεις που κάνουν, θα τους φέρουν πιο κοντά και θα ξαναμάθουν να ζουν και να αγαπούν.

Παίζουν η Μαρία Παντελίδη και ο Γιώργος Ροδιτάκης.

11, 12,13,18,19 & 20  Ιανουαρίου, στις 20.30 (Είσοδος ελεύθερη)
Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη-Ψυχικό -Τηλ.210 6745135

Κράτηση θέσεων : 6945-545700 (11.00 – 13.00)

Ο Αλεξέι Αρμπούζοφ γεννήθηκε στη Μόσχα στις 26 Μαΐου του 1908. Ο πατέρας του ήταν Ρώσος και η μητέρα του Ελληνίδα. Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Μόσχα. Η «Φθινοπωρινή Ιστορία» του είναι μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές που δείχνει πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή μπορεί να νικήσει το χρόνο και να μας γεμίσει αισιοδοξία και κουράγιο.

Πηγή: https://www.philothei-psychiko.gov.gr

Share