Οι Μαρουσιώτες κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο για τον Γιώργο Νταλάρα! (photos)

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, προσέφερε μια μοναδική μουσική βραδιά σε εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές του που γέμισαν το Αίθριο Θέατρο για να τον απολαύσουν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρέα με πέντε σολίστες και την εξαιρετική Ασπασία Στρατηγού επί σκηνής, ο καταξιωμένος μουσικός και κιθαρίστας ερμήνευσε τα αγαπημένα του τραγούδια, φωτίζοντας τη βιωματική σχέση του με τη λαϊκή κιθάρα και τ’ άλλα λαϊκά όργανα, που είναι δεμένη με την εξέλιξη της λαϊκής μουσικής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τον δημοφιλή καλλιτέχνη στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και υπογράμμισε:

«Το Μαρούσι απέδειξε τη μεγάλη αγάπη του στον Γιώργο Νταλάρα. Η σπάνια μουσική του πορεία συνδεδεμένη με κάθε είδους μουσική, βάζει το δικό της μοναδικό, ανεξίτηλο αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τη μεγάλη προσφορά του στο λαϊκό τραγούδι. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τον πλούτο του πολιτισμού μας, μέσα από τα τραγούδια, τις παραδόσεις και την ιστορία της χώρας μας».

Στην ξεχωριστή μουσική βραδιά παραβρέθηκαν, επίσης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Share