Μια πλούσια συλλογή έργων παρουσιάζουν οι σπουδαστές των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος & Επίπλου του Δήμου Αμαρουσίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Άρτεμις»

Τις δημιουργίες τους παρουσιάζουν στο κοινό οι πενήντα σπουδαστές των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών Κοσμήματος & Επίπλου του Δήμου Αμαρουσίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΆΡΤΕΜΙΣ», στο πλαίσιο της διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με την ολοκλήρωση της περιόδου 2023-2024.

Στα εγκαίνια της έκθεσης τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου στους παριστάμενους, συνεχάρη τη δασκάλα των τμημάτων Σοφία Χατζηγρηγοράκη και τους σπουδαστές για τα καλλιτεχνικά έργα που φιλοτέχνησαν με μεράκι, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους και ανανεώνοντας  το ραντεβού τους για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο.

Η έκθεση περιλαμβάνει δημιουργίες κοσμημάτων από ορείχαλκο, αλπακά και ασήμι που σχεδίασαν και κατασκεύασαν οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα. Επίσης, εκτίθενται δημιουργίες όπως, δερμάτινες τσάντες, εναλλακτικό κόσμημα, διακοσμητικοί καθρέπτες, αντίκες από πηλό και γύψο, κεριά, κ.α.

Η έκθεση θα λειτουργεί ακόμη για το κοινό την Πέμπτη 13/6, από 10:00-13:00 & 17:00 -20:00 και την Παρασκευή 14/6 10:00 -13:00.

Share