“Μια αστραπή η ζωή μας μα προλαβαίνουμε”: Συναυλία του Γιώργου Λαιμού για καλό σκοπό στο Μαρούσι

Μια συναυλία με όμορφη μουσική για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο πολιτιστικό κέντρο Δαϊς στο Μαρούσι.

Με τίτλο “Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε”, η συναυλία θα περιλαμβάνει αλιές και καινούριες ορχηστρικές συνθέσεις/τραγούδια του Γιώργου Λαιμού, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων αλλά και ξένων συνθετών. Μαζί και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, ο Akis Diximos και η Ιουλίτα Μωσαΐδου. Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η κόρη του καλλιτέχνη Ασπασία που θα ερμηνεύσει δύο νέα του τραγούδια.

Σημειώνεται πως τα έσοδα της συναυλίας θα στηρίξουν το έργο του MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς 

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο

 

Share