Με τουρνουά και βραβεύσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τένις του Δήμου Αμαρουσίου

Η αγωνιστική χρονιά 2018-2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Μαρούσι για το τμήμα τένις του Δήμου, με το καθιερωμένο τουρνουά αντισφαίρισης ενηλίκων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 100 άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως παρέλαβαν διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους τέσσερις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και επιπλέον κύπελλα μόνο στους πρώτους. Τα προγράμματα τένις ενηλίκων είχαν υπό την ευθύνη τους οι προπονητές Κώστας Τζαφέρος, Μανώλης Διαμαντής, Αγγελική Χριστοφοράτου και Χριστόφορος Γκλεζάκος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πραγματοποίησαν τις απονομές ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες, τους νικητές των αγώνων για την επιτυχία τους, όπως, επίσης, τους προπονητές και το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου για τη συμμετοχή τους στην επιτυχία των αθλητών.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι βετεράνοι αθλητές Χρήστος Παρασκελίδης και Χαράλαμπος Γερακίτης, ενώ βραβεύτηκαν, επίσης, ο Άρης Παντελεήμων και ο Γιάννης Μιχάλης για την προσφορά τους στην υλικοτεχνική υποδομή των γηπέδων του τένις.

Οι νικητές του τουρνουά τένις 2019 ανά κατηγορία:

1 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΑΡΙΕΣ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1 ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟΥ
2 ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ
3 ΔΑΝΑΗ ΤΡΙΓΚΑΚΗ
2 ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΙ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΔΟΥΝΗΣ
3 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
4 ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΟΣ
3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΧΑΡΙΕΣ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1 ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ
2 ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
3 ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΔΡΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΙ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
2 ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ
3 ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΦΤΣΗΣ
4 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΑΡΑΝΗΣ
5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ
1 ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΝΤΖΟΥ
2 ΜΑΪΡΑ ΤΖΟΥΡΜΠΑΚΗ
3 ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΤΣΩΝΗ
4 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΠΗ
6 ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
1 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΜΙΔΗΣ
2 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
3 ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
4 ΙΩΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
Share