Κινηματογραφικές προβολές για όλους στον Σύλλογο Ψαλιδίου!

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» διοργανώνει μια νέα δράση για να φέρει τον κόσμο κοντά στην 7η τέχνη.

Με τίτλο «Προβολή στον Σύλλογο», η αίθουσα του Συλλόγου (Χαλκιδικής 17 & Ζωοδόχου Πηγής 2, Μαρούσι) θα φιλοξενεί επιλεγμένες προβολές ταινιών, με ελεύθερη είσοδο για τους ενδιαφερόμενους. Την επιμέλεια τω προβολών θα έχει το μέλος του Συλλόγου κ. Ν. Σερέτης, ο οποίος προσφέρεται εθελοντικά.

Η έναρξη της νέας δράσης θα γίνει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00, στον χώρο του Συλλόγου, με την ταινία «Ραντεβού στην Ελλάδα» («Highway to Hellas»).

 

Η ταινία «Highway to Hellas» («Ραντεβού στην Ελλάδα») είναι μια κωμωδία που εξελίσσεται σε ένα ελληνικό νησί, το Παλλαδίκι, όπου ξαφνικά καταφθάνει ένας Γερμανός τραπεζίτης με σκοπό να διασταυρώσει εάν όντως υπάρχουν οι εγγυήσεις που έχουν δώσει οι κάτοικοι του νησιού για να πάρουν δάνειο από τη γερμανική τράπεζα και εάν το δάνειο εξυπηρετείται κανονικά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο τραπεζίτης πρέπει να πιστοποιήσει την ορθή λειτουργία μιας κλινικής, να ελέγξει έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τέλος να βεβαιωθεί ότι η ονειρεμένη παραλία, την οποία επίσης έχουν βάλει… ενέχυρο οι κάτοικοι, όντως υπάρχει…

 

Share