Θεόδωρος Αμπατζόγλου: “Δεν θα αφήσουμε να μετατραπεί το Μαρούσι σε πεδίο συγκρούσεων”

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου προχώρησε σε ανακοίνωση μετά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε:

Σήμερα, Κυριακή 22/12, ακραία στοιχεία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο κέντρο της πόλης και επιδόθηκαν σε οργανωμένα επεισόδια με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τίμημα πλήρωσαν καταστηματάρχες και οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην αγορά.

Καταδικάζουμε τη βία και τις καταστροφές και ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρέπει να μετατραπεί η πόλη σε πεδίο συγκρούσεων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται σε πολιτικό επίπεδο για να διαφυλάξουμε την ομαλή ζωή στην πόλη.

Τονίζουμε, για μία ακόμη φορά, ότι ο Δήμος δεν είχε καμία συμμετοχή και γνώση στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της «Βίλλας Κούβελου», όπως διεξοδικά αναλύθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στη χυδαία ανακοίνωση Γ. Καραμέρου, τη θεωρούμε μνημείο τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού. Ο κ. Καραμέρος έχει εξαντλήσει όλα τα αντιπολιτευτικά όπλα του και στοχοποιεί τον θεσμό του Δήμου και της δημοτικής αρχής για απροσδιόριστα δικά του πολιτικά οφέλη. Επιπλέον, εκτίθεται θεσμικά όταν επιζητά παρέμβαση του Δήμου σε μια διένεξη ακραίων στοιχείων και αστυνομικών δυνάμεων. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.​

Share