“ΘΕΣγάλα”: Σημείο αναφοράς της παραδοσιακής γεύσης! (pics)

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές μέσω των 24ωρων αυτόματων πωλητων γάλακτος, ο ΘΕΣγάλα μετέτρεψε τα καταστήματά του σε μικρές συνεταιριστικές γωνίες, με την επωνυμία “ΘΕΣ γάλα συν”. Ένα τέτοιο κατάστημα γεμάτο με πρώτης ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, και όχι μόνο, βρίσκεται στο Μαρούσι επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 2.

Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά και παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συνεργάζονται με τον Συνεταιρισμό. Το «ΘΕΣγάλα συν» διαθέτει μεταξύ άλλων αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάςς», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας και πολλά άλλα.

Η διάθεση του φρέσκου γάλακτος γίνεται όλο το 24ωρο από τους αυτόματους πωλητές ενώ το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα, και συγκεκριμένα από Δευτέρα – Σάββατο από 08.00 – 22.00 και Κυριακή από 10.00 – 22.00.

 

Η κυρία Ελένη Γκότση, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Αμαρουσίου, μίλησε στο maroussi – news.gr και για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάνουν λόγο για κλείσιμο του Συνεταιρισμού, συνεπώς και των αυτόματων πωλητών γάλακτος και των καταστημάτων.

“Αν πίστευα ότι θα κλείσει και δεν θα τα καταφέρουμε, δεν θα βρισκόμουν στο μαγαζί μου τώρα. Θα τα είχα παρατήσει” δήλωσε και πρόσθεσε “από την αρχή πίστεψα σε αυτή την εξαιρετική ιδέα, άλλωστε γι’ αυτό επένδυσα εκεί και όχι κάπου αλλού. Για μένα από την αρχή ήταν το “παιδί μου”. Όταν εγώ το νιώθω έτσι φανταστείτε τι βιώνουν καθημερινά οι αγελαδοτρόφοι του Συνεταιρισμού που έχουν χιλιάδες ζώα. Τις προσπάθειες που κάνουν και την αγωνία τους . Το όραμά τους!”

Όπως επεσήμανε η κ. Γκότση είναι γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο συνεταιρισμός περνάει μια δύσκολη περίοδο ωστόσο με την στήριξη όλων μπορεί να την ξεπεράσει. “Δεν το κρύβουμε πως περνάμε μια δύσκολη περίοδο, όμως με την δική σας στήριξη και πάνω από όλα τη δική μας ποιότητα θα συνεχίζουμε να βλεπόμαστε για χρόνια. Γεροί να είμαστε! Τα υπόλοιπα θα έρθουν!” δήλωσε.

Στοιχεία επικοινωνίας:

“ΘΕΣγάλα Συν”

Π.Τσαλδάρη 2, Μαρούσι 151 22

Share