Η Σταυρούλα Κούκουνα παρουσιάζει τα καινούρια της τραγούδια στο Μαρούσι

Ο πυρήνας τέχνης BABEL, υποδέχεται στο Μαρούσι την Σταυρούλα Κούκουνα, σε  μια ξεχωριστή μουσική βραδιά το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει παρουσιάζει τα καινούρια της τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ήσουν πουλί κελάηδαγες» σε στίχους Νίκου Καρίμπα και μουσική Θάνου Μπένου.

Η Σταυρούλα Κούκουνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική παρακολουθώντας μαθήματα σε ωδείο αλλά και συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις και εκδηλώσεις. Υπήρξε μέλος της Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Παλάσκα, με την οποία συμμετείχε σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό αποσπώντας βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Μαθήτευσε κοντά σε διακεκριμένους δασκάλους στο σαντούρι και μέχρι σήμερα είναι ενεργή μουσικός και ως μέλος σε πολλά σχήματα ως σαντουρίστρια και ως τραγουδίστρια αλλά και σε διάφορες εκδηλώσεις μουσικές και θεατρικές. Είναι μέλος του Γυναικείου Βυζαντινού Χορού, υπό τη διεύθυνση της Μύριαμ Μαρίνου, καθώς και μέλος της χορωδίας της Όπερας Νέων, υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία των Αναστασίου Στέλλα και Μαρίας Λυμπεράκου.  Παράλληλα, πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις της για το πτυχίο ειδικού αρμονίας τον Ιούνιο του 2018 και συνεχίζει τις σπουδές της στη Βυζαντινή Μουσική αλλά και το πιάνο.

Πληροφορίες

BABEL

Βας. Σοφίας 87, Μαρούσι

Σάββατο 12/1, 21.30

 

Share