Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συγκέντρωση βιβλίων στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Για εντυπωσιακή ανταπόκριση των Μαρουσιωτών κάνει λόγο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της δράσης σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που αφορούσε στη συγκέντρωση βιβλίων για την ενίσχυση των κοινωνικών βιβλιοθηκών του Αμαρουσίου που λειτουργούν σε δομές του Δήμου, Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ κ.α.  το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Δήμαρχος συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο κόσμος του Αμαρουσίου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη δυναμική του, αυτή τη φορά στο κάλεσμα για συγκέντρωση βιβλίων για κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι βιβλιοθήκες μας από σήμερα είναι πολύ πλουσιότερες με μεγάλη ποικιλία ιστορικών, παιδικών και λογοτεχνικών βιβλίων. Τα βιβλία θα χαρακτηριστούν, θα μοιραστούν και θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα ράφια των Σχολείων και των δομών του Δήμου μας. Η ανταπόκριση Συλλόγων, ιδιωτών και εταιριών του Αμαρουσίου ήταν εντυπωσιακή. Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των συμπολιτών μας».

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τέλος τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη και τα στελέχη του φορέα για την άριστη διοργάνωση της δράσης.

 

Το παρών στη συγκέντρωση των βιβλίων έδωσαν ακόμη: Οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μάντυ Ρώτα, οι Προέδροι των Σχολικών Επιτροπών α’ βάθμιας Εκπ/σης Ελένη Βλάχου και β’ βάθμιας Εκπ/σης Μιχάλης Παπαδόπουλος και η εντεταλμένη Σύμβουλος Φανή Λέκκα.

Share