Αντιδράσεις από τον Σύλλογο Πολυδρόσου μετά από νέο ατύχημα στη διασταύρωση Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυδρόσου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Πάντος, ενημερώθηκε από κάτοικο του Πολυδρόσου και μέλος του Συλλόγου, για ακόμα ένα ατύχημα που σημειώθηκε στη γνωστή διασταύρωση Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς.

Με αφορμή αυτό το νέο ατύχημα, ο πρόεδρος του Συλλόγου προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία αναρωτιέται αν οι αρμόδιοι “παίζουν με την οδική ασφάλεια και τις ζωές περαστικών και κατοίκων” και περιμένει να δει πότε θα ολοκληρωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ξεκίνησαν τον Ιούλιο 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οριζόντια σήμανση και σηματοδότες σε πλήρη ασυμφωνία…

Οι πινακίδες της κάθετης σήμανσης εξακολουθούν να είναι καλυμμένες, ενώ οι οριζόντιες σημάνσεις στο οδόστρωμα της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησίας υποδεικνύουν υποχρεωτικές πορείες προς Μαρούσι και Χαλάνδρι για τους κινούμενους αντίστοιχα…

Για το ζήτημα είχα προσωπικά ενημερώσει τηλεφωνικά την περασμένη Παρασκευή τον υπάλληλο Χ. Σελιώτη της ΤΥ Αμαρουσίου, ο οποίος με είχε διαβεβαιώσει ότι θα ενημέρωνε την Διευθύντρια Μάρα Σεραφετινίδου.

Το εύλογο ερώτημα, παίζουν με την οδική ασφάλεια και τις ζωές περαστικών και κατοίκων ;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…, οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου και των κατοίκων για τη μονοδρόμηση της οδού Φραγκοκκλησιάς και την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο ;

Οι σταδιακά εφαρμοζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Ιούλιο 2019, τι χρονικό ορίζοντα υλοποίησης έχουν ;

Παναγιώτης Α. Πάντος

Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Πολυδρόσου

Share