Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το σωματείο «Αμαρυσία Εστία» Αμέα στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Η Πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» Αμέα Σοφία Κοντοπούλου και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προσκαλούν  τους πολίτες σε ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar για καλό σκοπό.

Το Bazaar θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα) την Πέμπτη 6 & Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Λίγα λόγια για το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία»

Η Αμαρυσία Εστία ιδρύθηκε το 2007 και ειναι σωματείο Γονεών, Κηδεμόνων και Φιλων Ατομων με Αναπηρια. Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της κ.Κοντοπούλου Σοφίας, εκπαιδευτικού, καθώς και γονείς, κηδεμόνες και φίλους ΑΜΕΑ.

Τα γραφεία του στεγάζονται στην οδό Μεγ.Αλεξάνδρου 52 & Πλαταιών στο Μαρούσι. Η χρήση του χώρου παραχωρήθηκε στο Σωματείο από τον Δήμαρχο της πόλης κ.Γεώργιο Πατούλη.

Το 2010 ιδρύθηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στην οδό Ζήνωνος Ελεάτη 8 στο Μαρούσι με σκοπό τη στήριξη, ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών. Είναι πλαισιωμένο με ειδικούς θεραπευτές και εθελοντές. Για την υλοποίησή του υπήρξε και οικονομική στήριξη από τον όμιλο Μυτiληναίου. Το Σωματείο υποστήριξε τη λειτουργία του Κέντρου με εθελοντές του, αγορά εποπτικού υλικού, μουσικών οργάνων, διοργάνωση εκδρομών, εορτών, bazaar, σε συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου.

Πληροφορίες

Σύλλογος Αμαρυσία Εστία

Μεγ.Αλεξάνδρου 52, 15124 Μαρούσι

Τηλέφωνο:  210.8056.017

E-Mail: amarysestia@gmail.com

 

 

Share