Τα Χριστούγεννα έρχονται στα Ζαχαροπλαστεία Φύσις υγιεινά μα πάνω από όλα νόστιμα

Στην πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα,  τα ζαχαροπλαστεία Φύσις προσφέρουν τα χειροποίητα και εκλεκτά γλυκά τους, για να τα απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με έμπνευση από τη φύση και ακολουθώντας το παράδειγμά της, όλα τα γιορτινά γλυκά κινούνται με μέτρο και σύνεση, αναζητώντας την ομορφιά και την απλότητα στην ποιότητα των υλικών.Υγιεινά αλλά κυρίως νόστιμα, μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε χωρίς τύψεις τις παρασπονδίες των ημερών σε ένα γλυκό ταξίδι που θα μας πάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Τα χειροποίητα μελομακάρονα πλάθονται ένα ένα στο χέρι, φουρνίζονται και μελώνονται, ακολουθώντας την παραδοσιακή ιεροτελεστία που τηρούσαν οι παλιές νοικοκυρές. Παρασκευάζονται με παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, βιολογικό αλεύρι, ελληνικό μέλι και καρύδια. Θα τα βρείτε σε τρεις εκδοχές: με μέλι, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.

Οι χειροποίητοι κουραμπιέδες βουτύρου παρασκευάζονται με βιολογικό αλεύρι, φρέσκο κατσικίσιο βούτυρο και ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Μοσχοβολάνε και θυμίζουν άλλες εποχές! Θα τους βρείτε και χωρίς γλουτένη!

Οι χριστουγεννιάτικοι κορμοί Φύσις μας προσκαλούν σε γλυκιές στιγμές γύρω από το τραπέζι σε ξεχωριστούς συνδυασμούς βιολογικών υλικών που θα μας αφήσουν την πιο γλυκιά γεύση για αυτές τις γιορτές:

  • Ο κορμός προφιτερόλ είναι φτιαγμένος από βελούδινη σοκολάτα υγείας και ολόφρεσκα σου με αφράτη κρέμα πατισερί, αρωματισμένη με φυσική βανίλια και επικάλυψη σοκολάτας υγείας πλούσιας σε κακαόμαζα.
  • Ο κορμός κάστανο είναι μια ανάλαφρη μους με κρέμα κάστανου σε biscuit κακάο, με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.
  • Ο κορμός ανάμικτος, χωρίς ζάχαρη είναι μια πεντανόστιμη μους με άρωμα φυσικής βανίλιας, κρεμέ σοκολάτας πλούσιας σε κακαόμαζα σε biscuit κακάο και επικάλυψη σοκολάτας υγείας.

Αν θέλετε να νιώσετε ξανά παιδιά, όπως επιβάλλουν αυτές οι υπέροχες μέρες, δοκιμάστε τα γιορτινά μπισκότα βουτύρου σε διάφορα σχήματα και με γιορτινή διακόσμηση για μικρούς και μεγάλους. Θα τα βρείτε και χωρίς γλουτένη.

Και φυσικά, ας μην ξεχάσουμε τη βασιλόπιτα που όλοι περιμένουμε για τις πρώτες μέρες του χρόνου. Οι βασιλόπιτες των ζαχαροπλαστείων Φύσις παρασκευάζονται με φρεσκοστυμμένο χυμό διαλεχτών πορτοκαλιών, μαχλέπι και καρύδι. Έχουν ιδιαίτερα αρωματικά χαρακτηριστικά και φυσικά όλες έχουν το πολυπόθητο φλουρί!

Διευθύνσεις καταστημάτων ΦΥΣΙΣ:

  • Λ.Μεσογείων 450, Αγ.Παρασκευή , τηλέφωνο: 210 60 90 740
  • Λ.Κηφισίας 98, Μαρούσι, τηλέφωνο : 211 40 69 267