Workout Experience: ένα ξεχωριστό γυμναστήριο στο Μαρούσι

Το Workout Experience είναι ένα γυμναστήριο στο Μαρούσι που μας πηγαίνει πέρα από τα συνηθισμένα. Με προγράμματα Cross Training, TRX, Yoga, Capoeira και Zumba η γυμναστική γίνεται διασκέδαση και ένας τρόπος να κατανοήσουμε και να ισορροπήσουμε το σώμα μας.

Το maroussinews μίλησε με τον κύριο Γιώργο, τον ιδιοκτήτη του Workout Experience, ο οποίος μας τόνισε ότι το γυμναστήριο δίνει μεγάλη βάση και στο Personal Training, το οποίο αποτελεί το 80% των δραστηριοτήτων. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα για εξατομικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης, γράμμωσης και απώλειας βάρους ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε αθλητή.

Πάντως, ό,τι κι αν διαλέξετε, τα προγράμματα του Workout Experience κάνουν κάτι μοναδικό. Με διασκεδαστικό τρόπο εμπλουτίζουν τις γνώσεις γύρω από το σώμα μας και μας γυμνάζουν με πρωτότυπες τεχνικές. Στο Cross Training συνδυάζονται πολλά είδη γυμναστικής σε μία προπόνηση, στην Capoeira η μουσική, ο χορός, το παιχνίδι και η πολεμική τέχνη γίνονται ένα, στη Yoga η χαλάρωση οδηγεί στην τόνωση όλου του κορμιού, στη Zumba η αεροβική άσκηση δένει τέλεια με τη μουσική και το χορό και στο TRX η εκγύμναση βελτιώνει τη δύναμη και την αντοχή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δοκιμάστε τα και ανακαλύψτε την ευεργετική επίδραση του fitness στη σωματική και την ψυχική υγεία!

Πληροφορίες

Workout Experience

www.workoutexperience.gr

Πεντέλης 67, Μαρούσι

210 6148129 – 697 0234273

Δευτέρα – Σάββατο

Share