Whisky Live: Το μεγαλύτερο διεθνές Whisky Event έρχεται στο Μαρούσι!

Ο εκθεσιακός χώρος Helexpo στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 39), υποδέχεται το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου το Whisky Live, το κορυφαίο premium whisky event, το οποίο μας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε το μαγικό κόσμο των whiskies και των premium spirits και να ζήσουμε μια βραδιά πολυτέλειας!

Μετά από εκδηλώσεις σε σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Τόκιο, το Whisky Live έχει πρεμιέρα στην Αθήνα και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας που ζωντανεύει τις αισθήσεις.

Γνωρίστε τα Whisky “Oscars”, απολαύστε κορυφαία labels απ’ όλο τον κόσμο, δοκιμάστε σπάνιες εμφιαλώσεις, γευθείτε εξαιρετικό gourmet finger food, επιλέξτε ένα masterclass ή απλώς χαλαρώστε μ’ ένα whisky cocktail.

Θα βρείτε επιλεγμένα whiskies και spirits απ’όλο τον κόσμο, που δε θα βρείτε αλλού στην ελληνική αγορά, για ξεχωριστές γευστικές δοκιμές.

Ο Πρόεδρος των World Whiskies Awards, κ. Rob Allanson θα τιμήσει το event με την παρουσία του για να μας παρουσιάσει τον διεθνή θεσμό, καθώς και τις κατηγορίες των «World Best» του 2018, μοιράζοντας… Whisky Oscars!

Ακόμα, η εκδήλωση θα φιλοξενήσει 15 ειδικές γευσιγνωσίες (masterclasses) με διαφορετικές θεματικές, οι οποίες προσφέρονται στους επισκέπτες της διοργάνωσης που έχουν προμηθευτεί οποιονδήποτε τύπο εισιτηρίου (VIP ή Exclusive).

Η συμμετοχή στα masterclasses είναι δωρεάν, με εξαίρεση το masterclass του Προέδρου των World Whiskies Awards κ. Rob Allanson.

Για να προμηθευτείτε εισιτήρια, επισκεφθείτε το σύνδεσμο της viva.

 

Share