Τένις: Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς αλλά το μέλλον του ανήκει!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Australian Open κόντρα στον συγκλονιστικό Ραφαέλ Ναδάλ και αποχαιρετάει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας πως είχε ήδη κάνει την υπέρβασή του.

Ο Ισπανός ήταν ασυναγώνιστος, δεν υποτίμησε τον Έλληνα άσσο και έπαιξε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της καριέρας του, φτάνοντας στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό με 6-2, 6-4, 6-0. Την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 2ο Australian Open της καριέρας του.κόντρα στον νικητή του αγώνα Τζόκοβις-Πουιγ.

Παρά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Έλληνας τενίστας μπορεί να αισθάνεται μόνο περηφάνια καθώς είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατάφερε να φτάσει στους “4” ενός Grand Slam, πετυχαίνοντας μάλιστα ιστορική νίκη-πρόκριση απέναντι στον “θρύλο” του παγκόσμιου τένις Ρότζερ Φέντερερ.

Εκτός αυτού, έγινε ο νεότερος τενίστας στην ιστορία των Grand Slam μετά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που προκρίνεται στους “4” και σύντομα θα είναι στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Κι όλα αυτά, μόλις στα 20 του χρόνια!

Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο για την πορεία του που…ανάγκασε όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσει τένις και ευχές για πρόοδο και υγεία στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι, πως το μέλλον του ανήκει!

Share