Τσιτσιπάς: Θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open και το όνειρο συνεχίζεται! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος το ταξίδι του στο Αυστραλιανό Open, καθώς νίκησε και τον Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους του κόσμου, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ναδάλ ή Τιαφό.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός, παίζοντας με πάθος και υπομονή και έγραψε ξανά ιστορία, καθώς πλέον είναι ο νεότερος μετά τον Τζόκοβιτς που προκρίθηκε σε ημιτελικό Grand Slam στα 20 μόλις του χρόνια!

Το παραμύθι συνεχίζεται!

Η στιγμή που ο Stefanos Tsitsipas σφραγίζει τη νίκη ενάντια στον Roberto Bautista Agut και προκρίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά ενός Grand Slam!#TsitsiFast #Tsitsipas #AusOpen eurosportplayer.com

Gepostet von Eurosport am Montag, 21. Januar 2019

Ο Έλληνας πρωταθλητής απέδειξε πως η μυθική πρόκριση επί του “βασιλιά” Ρότζερ Φέντερερ δεν ήταν απλά ένα…πυροτέχνημα, αλλά επιβράβευση του ταλέντου και της θέλησης του.

Στο δύσκολο αγώνα με τον Ισπανό, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, επικράτησε με 3-1 σετ (7-5, 4-6, 6-4, 7(2)-6), όντας ψύχrαιμος και αποτελεσματικός στις κρίσιμες στιγμές.

Ο Τσιτσιπάς κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, βρίσκεται στο πικ της φόρμας του και ονειρεύεται να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής. Έχει ήδη γράψει ιστορία, ανάγκασε όλη την Ελλάδα να βλέπει…τένις και να τον χειροκροτά και όλα αυτά μόλις στα 20 του χρόνια.

Share