Travelscope: μοναδικές προσφορές ταξιδιού σε ξεχωριστούς προορισμούς

Εσείς που θα ταξιδέψετε φέτος το Πάσχα; Ή μήπως ανυπομονείτε να οργανώσετε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή το γαμήλιο ταξίδι σας; Για όποιο ταξίδι και αν ονειρεύεστε να κάνετε, το ταξιδιωτικό γραφείο Travelscope στο Μαρούσι έχει όχι μόνο ενδιαφέρουσες προτάσεις, έξω από τα συνηθισμένα, αλλά και εξαιρετικές τιμές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά στον αγαπημένο σας προορισμό.

Το maroussi-news επικοινώνησε με τον κύριο Στέφανο Πανάγο, την ψυχή του Travelscope, ο οποίος μας πρότεινε πρωτότυπους προορισμούς για το Πάσχα ή το μήνα του μέλιτος που μας έκαναν να φτιάχνουμε στο μυαλό μας εικόνες μαγευτικών τοπίων.

Για το Πάσχα, αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα κλασικά ταξίδια, η Σκύρος θα σας εντυπωσιάσει με τις έντονες παραδόσεις της, την γραφική της χώρα, τα καταγάλανα νερά της αλλά και με τα σκυριανά αλογάκια. Περάστε 4 ημέρες σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή στη Σκύρο με μόλις 230€ το άτομο!

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο πασχαλινό ταξίδι στο εξωτερικό, το Travelscope προτείνει το γύρο Ιρλανδίας με κόστος 930€ για 8 μέρες σε αυτή την πανέμορφη χώρα στην άκρη της Ευρώπης και του ωκεανού, καθώς επίσης και πιο κλασικούς ανοιξιάτικους προορισμούς, όπως οι λίμνες της Βόρειας Ιταλίας σε συνδυασμό με εκδρομές στην Ιταλική Ριβιέρα και το St. Moritz στις Ελβετικές Άλπεις. Σε 5 μέρες με 580€ θα επισκεφθείτε τοπία που θα σας καταπλήξουν με την ομορφιά τους!

Για το γαμήλιο ταξίδι, στο Travelscope θα βρείτε τόσο ρομαντικούς όσο και περιπετειώδεις προορισμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για τα ζευγάρια που ζητούν ρομαντισμό και στιγμές χαλάρωσης, 7 ημέρες στις Μαλδίβες (950€) ή στο Μαυρίκιο (900€) θα είναι μια υπέροχη αρχή του έγγαμου βίου τους. Για τα ζευγάρια που ψάχνουν έντονες συγκινήσεις και περιπέτεια, προτείνεται ανεπιφύλακτα σαφάρι στην Κένυα ή ένα 9ήμερο ταξίδι στο χρόνο στη Γεωργία και την Αρμενία.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με το Travelscope και μαζί θα μπορέσετε να βρείτε το ταξίδι που σας αντιπροσωπεύει στην τιμή που ψάχνετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Διότι τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθείτε και να αποκτήσετε εμπειρίες που αξίζουν για μια ζωή…

Πληροφορίες

Travelscope

Θέμιδος 2, Μαρούσι

210 8062668

http://travelscope.gr

 

Share