ThinkBiz Academy 2018: Διήμερο Επιχειρηματικότητας στις 18-19 Μαΐου στο Μαρούσι

Ένα ξεχωριστό 2ήμερο επιχειρηματικότητας έρχεται στο Μαρούσι! Εσύ θα το χάσεις;

Το ThinkBiz Academy επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά και σε καλεί να κάνεις “StartUpping Your Way”! Στις 18-19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της OTE Academy μας περιμένει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιχειρηματικότητας. Marketing, Sales, Human Resource Management, IT και πολλά ακόμα θέματα θα αναλυθούν για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες.

12 ομιλίες, 8 workshops και 2 panels εξειδικευμένα σε αυτούς τους τομείς, θα είναι εκεί για εσένα που θέλεις όχι μόνο να μάθεις πρακτικά τα νέα hot trends της αγοράς, αλλά και να αναπτύξεις τα προσωπικά σου skills παρέα με έναν Analyst του Twitterr, μια Director της Microsoft, μία Investor των VentureFriends, την Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ και πολλούς άλλους από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Ακόμα, το πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας θα έχει προσομοιώσεις συνεντεύξεων, networking τόσο με startups όσο και με μεγάλες εταιρείες από Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με διαδραστικά παιχνίδια και happenings.

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα παίρνοντας στοιχεία από όλα τα παραπάνω με βάση τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που έχει θέσει και να “χτίσει” ο ίδιος το 2ήμερό του!

H πρωτοβουλία αυτή του ThinkBiz πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor Greece, του Mazinnov και του HEDA με την υποστήριξη της Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Ο.Π.Α.

Πληροφορίες

ThinkBiz Academy

OTEAcademy, Σπάρτης 1, Μαρούσι

Αγορά Εισητηρίων (Από 6 ευρώ)

Share