ΘΕΣγάλα: Το φρέσκο γάλα των ATM τώρα και παντοπωλείο στο Μαρούσι

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές, μέσω των αυτόματων πωλητών γάλακτος, ο ΘΕΣγάλα μετατρέπει τα καταστήματα του σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές, με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν», με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών και ενισχύει το δίκτυό του με τη μέθοδο franchise.

Ανάμεσα στα νέα καταστήματα – παντοπωλεία, είναι και αυτό του Αμαρουσίου, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 2. Διαθέτει τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Τα «ΘΕΣγάλα συν» θα διαθέτουν στους καταναλωτές προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάς», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, κ.α.

O Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010, χάρις στο όραμα και τις συνεχείς προσπάθειες μιας ομάδας αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών. Σύντομα, και μέσα από τη σκληρή δουλειά και το μεράκι των μελών του, εξελίχθηκε στον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

 

Share