Από σήμερα ξεκινάει το Θεατρικό Εργαστήρι από το KΕ.ΨΥ.Π.Α στο Μαρούσι

To KΕ.ΨΥ.Π.Α (Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης) στο Μαρούσι, διοργανώνει έναν κύκλο θεατρικών μαθημάτων υπό την καθοδήγηση/διδασκαλία του ηθοποιού Γιώργου Παπαπαύλου.

Στόχος των μαθημάτων είναι να δώσει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί –ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος-να γνωρίσει εκ των έσω την τέχνη του θεάτρου. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αυτοσχεδιασμούς,παιχνίδια και ασκήσεις ! Θα δοθούν επίσης σκηνές από το ΄”Γιοι και κόρες” του Γιάννη Καλαβριανού,ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά έργα των τελευταίων ετών,μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν σε πρακτικό επίπεδο την διάκριση ανάμεσα στην ιστορία/μύθο και την τεχνική της διήγησης δηλαδή την πράξη του αφηγείσαι.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα (εάν το επιθυμούν και όσοι από αυτούς το επιθυμούν) να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο σανίδι στο τέλος της σεζόν.

Το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α.) στο Μαρούσι ιδρύθηκε το 1992 με στόχο τόσο την παροχή συμβουλευτικών/ ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο όσο και την προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου μέσα από τη μουσική ,το θέατρο και τη λογοτεχνία.

 

Πληροφορίες

Υπεύθυνος Εργαστηρίου: Γιώργος Παπαπαύλου

Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ (μηνιαίως)

Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 210 61 29 316, 6972 88 78 18, διαδικτυακά στο kepsypa.info@gmail.com

 

Share