The Disruptors: Ο νέος πρωτοποριακός θερμός του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινιάζει το νέο, πρωτοποριακό θεσμό “THE DISRUPTORS”, ο οποίος θα φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους σειρά διαλέξεων καινοτόμων Ελλήνων που κατάφεραν να ταράξουν τα νερά του σύγχρονου επιχειρείν.

Στόχος του νέου θεσμού είναι η παροχή ολοκληρωμένης, σύγχρονης εκπαίδευσης και έμπνευσης στους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όλων των ειδικοτήτων, αλλά και το εξωτερικό κοινό, φέρνοντάς τους σε επαφή με δυναμικά start ups που έχουν ήδη καταξιωθεί εντός και εκτός των συνόρων και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για το επιχειρηματικό μέλλον της χώρας μας.

Στο πλαίσιο του θεσμού, οι φιλοξενούμενες επιχειρήσεις – case studies θα επιλέγονται από διαφορετικό κάθε φορά κλάδο δραστηριοποίησης, προκειμένου οι φοιτητές να είναι σε θέση να σχηματίσουν σφαιρική άποψη της σύγχρονης αγοράς και των τελευταίων εξελίξεων και απαιτήσεων κάθε κλάδου.

Ο θεσμός ξεκινά δυναμικά αυτόν τον μήνα με την ιστορία του Doctoranytime και φιλοξενεί την κα Ελευθερία Ζούρου, Founder – CEO, σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Επιχειρηματικότητα: μύθοι και πραγματικότητα» την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 19:00) στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Campus Αμαρουσίου στην οδό Σωρού 74.

Η κα Ελευθερία Ζούρου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Procter and Gamble, όπου έμαθε ότι ένας καλός marketer πρέπει να έρχεται σε συνεχή επαφή με τον καταναλωτή και να μπορεί να μπαίνει στη θέση του. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο ΔΟΛ και στο μάρκετινγκ γυναικείων περιοδικών και, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία από τον κόσμο των ΜΜΕ, συνέχισε την καριέρα της στη L’Oreal. Το DOCTORANYTIME.GR είναι η ιδέα που τη φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πάντα ονειρευόταν: μια ευκολότερη, ταχύτερη και φιλικότερη προς τον ασθενή πρόσβαση στο ελληνικό σύστημα υγείας.

Τη διάλεξη και το Q&A session που θα ακολουθήσει συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πεφάνης, Γενικός Διευθυντής του insider.gr.

Η συμμετοχή στη διάλεξη είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Μάνο Φρατζεσκάκη, στο 210 6199891 ή στο mfratz@mitropolitiko.edu.gr.

Share