Συγκροτήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Αμαρουσίου

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Ιουνίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου προέκυψε επταμελής Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ο. Κινήματος Αλλαγής Αμαρουσίου, αποτελούμενη από επτά μέλη. Συγκεκριμένα η επιτροπή αποτελείται από τους Γιάννη Βιδάκη, Νίκο Γκιώνη, Λεωνίδα Θεοτοκάτο, Τζωρτζίνα Καπετσώνη, Γιάννη Κατσαράκη, Πάρη Τσούτση και Μαριλένα Χαραλαμπίδη.

Η Συντονιστική Επιτροπή συνήλθε και αποφάσισε την εξής κατανομή των αρμοδιοτήτων:

-Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης

-Αναπλ. συντονίστρια: Τζωρτζίνα Καπετσώνη

-Υπεύθυνος Οργανωτικού: Λεωνίδας Θεοτοκάτος

-Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών Φορέων: Γιάννης Βιδάκης

-Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Κόμματος και Επικοινωνίας: Γιάννης Κατσαράκης

-Υπεύθυνος Νέας Γενιάς και Τύπου: Πάρης Τσούτσης

-Υπεύθυνη Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας: Μαριλένα Χαραλαμπίδη

-Ο συντονιστής και η αναπληρώτρια συντονίστρια έχουν συμπληρωματική ευθύνη και επί των θεμάτων που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι ανά τομέα.

Η νέα Σ.Ε. της Δ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής αποτελείται περίπου κατά 70% από μέλη ηλικίας κάτω των 32 ετών. Πρώτος στόχος της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, είναι η ανάμειξη περισσότερων μελών του Κινήματος στην ενεργή διαδικασία παραγωγής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, η διάδοση της προγραμματικής πρότασης του Κινήματος στην τοπική κοινωνία και η επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών της πόλης.

«Σκοπός μας να αναδειχθούν προτεραιότητες και προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, είτε πρόκειται για τοπικές και περιφερειακές υποθέσεις είτε για ζητήματα γενικότερου προβληματισμού» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Share