Η «UNESCO Αμαρουσίου» διοργανώνει νέο σεμινάριο για να σε βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας

Ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία και ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν την εικόνα του βιογραφικού τους διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (πρώην UNESCO Αμαρουσίου).

Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «Βιογραφικό σημείωμα & συνέντευξη: τα όπλα σου στην αναζήτηση εργασίας» και έχει διάρκεια δυο ωρών. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/10/2018 και ώρα 17:45, στα γραφεία του Ομίλου (Βασ. Γεωργίου 2 – 4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, 1ος όροφος).

Έρευνες δείχνουν, πώς η παρούσα κατάσταση, που επικρατεί στην αγορά εργασίας, ευνοεί όσο ποτέ άλλοτε τις συχνές αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος.

Τα άτομα πλέον διαπιστώνεται ότι μπαίνουν συχνά στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, επιζητώντας συνήθως κάτι καλύτερο από αυτό, που ήδη έχουν.

Όμως τα εφόδια, που έχουν στην διάθεσή τους, αλλά κυρίως ο τρόπος, που θα επιλέξουν να τα διαχειριστούν, διαδραματίζουν καθοριστικής σημασίας ρόλο για το, εάν τελικά η προσπάθειά τους θα ευοδωθεί ή όχι.

Κάποια από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο σεμινάριο:

-Ποια όπλα έχω στην αναζήτηση εργασίας και πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

-Τι είναι το Βιογραφικό Σημείωμα και πώς μπορώ να μεγιστοποιήσω την αποτελεσματικότητά του από τον τρόπο, που το χρησιμοποιώ;

-Τι θα με κάνει να ξεχωρίσω σε μια συνέντευξη;

-Και τελικά πώς μπορώ να εξελιχτώ μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, μαθαίνοντας καλύτερα τον εαυτό μου και εκφράζοντας την «καλύτερη» εκδοχή του;

Χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα θα δοθούν όχι οδηγίες αλλά προτάσεις για την κατάλληλη χρήση των εργαλείων, που έχουμε στα χέρια μας, καθώς επίσης θα δοθεί και η διάσταση της αξιοποίησης μιας τέτοιας διαδικασίας, με στόχο όχι μόνο την επιτυχή κατάκτηση μιας θέσης εργασίας, αλλά και την αύξηση της αυτογνωσίας του ατόμου.

Εισηγήτρια: Σιδέρη Βικτωρία,

Πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Athens Coaching Institute, MSc Ψυχολογία της Εργασίας, University of East London.

Το σεμινάριο δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένων θέσεων επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 15/10/2018, είτε στο email: info@unesco.gr είτε στα τηλέφωνα:

210 – 6147002212-1000-250

 

 

Share