Που θα γιορτάσετε σαν Ιρλανδοί τη Saint Patrick’s Day στο Μαρούσι

Σήμερα ετοιμαστείτε να ντυθείτε στα πράσινα και να επικαλεστείτε την ιρλανδική σας προφορά. It’s Saint Patrick’s day! Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα την 17η Μαρτίου, την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου (Saint Patrick) (περ. 385–461 μ.Χ. ), του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας. Μια ημέρα γιορτή και σύμβολο της Ιρλανδίας και μια καλή ευκαιρία για pubs, μπύρα Guinness και ξεφάντωμα.

Το έθιμο επιβάλλει ντύσιμο στα πράσινα, τριφύλλια, παραδοσιακό μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά και φυσικά άφθονη μπύρα Guinness! Γι’αυτό και η ομάδα της GUINNESS διοργανώνει εκδηλώσεις σε επιλεγμένα bars & pubs σε όλη την Ελλάδα, με προσφορές και υπέροχα δώρα από την πιο διάσημη μαύρη μπίρα στον κόσμο.

St Patrick’s Day στο Σπίρτο

Στο Μαρούσι μπορείτε απόψε να γιορτάσετε ιρλανδικά στο Σπίρτο, τον αγαπημένο πολυχώρο στην οδό Βας. Σοφίας στο Μαρούσι. Ιρλανδέζικα Whiskey, Shepherd’s pie και φυσικά Guinness σας περιμένουν μαζί με παραδοσιακά τραγούδια της χαράς και του αγώνα από την πλούσια Ιρλανδέζικη δισκοθήκη και ψυχή του I’d rather be in Ireland “DOM”.

Το Σπίρτο

Βας.Σοφίας 81 – Μαρούσι

Τηλ.κρατήσεων 211 4060424

Είσοδος ελέυθερη

Έναρξη 21:30

 

St Patrick’s Day στο Gorilla 11

Το Gorilla 11 στην οδό Θησέως στο Μαρούσι, ντύνεται επίσης στα πράσινα και γιορτάζει το St. Patrick’s Day με άφθονη μπίρα, ιρλανδέζικη μουσική (και όχι μόνο), καθώς και με δώρα που θα κληρωθούν στους παρευρισκόμενους.

Gorilla 11

Θησέως 7, Μαρούσι

Τηλ: 210 8069800

Είσοδος ελέυθερη

 

Share