The Pet Bar: το pet shop στο Μαρούσι με όλα όσα χρειάζονται τα κατοικίδιά μας

Στη διεύθυνση Θέμιδος 4, δίπλα στο σταθμό του Αμαρουσίου, βρίσκεται ένα όμορφο και προσεγμένο pet shop που στόχο έχει να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα εσάς και τους τετράποδους φίλους σας. Με μεγάλη ποικιλία σε είδη γάτας και σκύλου, όπως τροφές, λιχουδιές, παιχνίδια, λουράκια, σαμαράκια, άμμο για γάτες, καλλυντικά, σπιτάκια για ύπνο και μεταφορά καθώς και ιδιαίτερα αξεσουάρ, το Pet Bar σας υπόσχεται ότι θα βρείτε αυτό που θα αρέσει σε εσάς αλλά κυρίως στη γατούλα ή το σκυλάκι σας.

Με εξειδίκευση στο σκύλο και τη γάτα αλλά και με τροφές για κουνέλια και πουλιά, το Pet Bar σας λύνει τα χέρια χάρη στην υπηρεσία του που δύσκολα θα βρείτε σε άλλα pet shop στην περιοχή, τη διανομή κατ’ οίκον.

Παράλληλα, ο Δημήτρης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, φτιάχνει για εσάς από την αρχή κατόπιν παραγγελίας ξύλινα σπιτάκια για το σκύλο σας που είναι σαφώς οικονομικότερα σε σχέση με τα έτοιμα από γνωστές μάρκες, έχουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ και διαθέτουν μόνωση, για να απολαμβάνει ο σκύλος σας ζέστη και προστασία από την υγρασία στον κήπο ή τη βεράντα.

Το maroussi-news μίλησε με τη Λία, την ευπροσήγορη συνεργάτιδα και γυναίκα του Δημήτρη, η οποία μας ενημέρωσε για τις πολύ καλές τιμές και προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς στο κατάστημα.

Το Pet Bar, ένα pet shop γνωστό για τη φιλοζωική του δράση, που ταΐζει τα αδέσποτα της περιοχής και χαρίζει τροφές στα φιλοζωικά σωματεία, περιμένει όλους τους περήφανους ιδιοκτήτες των ζώων που κάνουν ομορφότερη τη ζωή μας, για να τους γνωρίσει και να τους δώσει χρήσιμες συμβουλές για την ανατροφή του σκύλου ή της γάτας τους.

Πληροφορίες

The Pet Bar

Θέμιδος 4, Μαρούσι

213 0431567

Share