Ραντεβού στο Κτήμα Συγγρού για περπάτημα και άθληση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

Με το σύνθημα «Περπατάμε και αθλούμαστε», ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), οι Δήμοι Αμαρουσίου και Κηφισιάς και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνουν δράση πεζοπορίας με τη συμμετοχή πολιτών, εθελοντών και μαθητών στο Κτήμα Συγγρού την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.

Ο Περιβαλλοντικός Περίπατος θα ξεκινήσει μπροστά από την είσοδο των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και θα συμμετέχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, φίλοι του Δάσους, περιπατητές, εθελοντές και μαθητές σχολείων.

Περπατάμε και αθλούμαστε σε μια κυκλική διαδρομή στο καταπράσινο κτήμα που βρίσκεται στα όρια των Δήμων Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Η πεζοπορική διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι σχετικά εύκολη (κατηγορία δυσκολίας 1) και μπορούν να λάβουν μέρος ακόμα και αρχάριοι.

Οι διοργανωτές σημειώνουν πως «παράλληλα, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως τις νέες γενιές, στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δένδρων μεταφέροντας τους παράλληλα την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Είσοδος των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών. Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι ώρα 10:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6131461 και 210 8033622.

 

Share