Το περίπτερο του Δήμου Αμαρουσίου έκλεψε τις εντυπώσεις στο 2o Greek Travel Show

Το 2o Greek Travel Show, το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi. Τιμώμενοι προορισμοί για φέτος ήταν ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Ηπείρου.

Το 2o Greek Travel Show μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίχθηκε φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το περίπτερο του Δήμου Αμαρουσίου, το όποιο έδωσε έμφαση στον πολιτισμό και στην Κεραμική, μια τέχνη απόλυτα ταυτισμένη με το Μαρούσι.

Το περίπτερο του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκαν πολλοί Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Γιώργος Τζιάλλας, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ήταν η Τιμώμενη Περιφέρεια στο Greek Travel Show 2018, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους προορισμούς της Ελλάδας.

Τιμώμενος Δήμος για φέτος ήταν ο Δήμος Λαμιέων με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου και την ιστορία του, ξεχωριστά τοπικά προϊόντα αλλά και προτάσεις για τουριστικές αποδράσεις.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μεγάλη συμμετοχή και πρόσθεσε: «Η έκθεση προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμού, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές».

Share