Μουσικοθεατρική παράσταση και δεξίωση με ελεύθερη είσοδο στην Κηφισιά

Μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από την Ιταλία και θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο δημαρχείο Κηφισιάς με ελεύθερη είσοδο όσοι προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 19:30 θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Συγγνώμη που αργά σ΄ αγάπησα», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του βραβευμένου από την Ιταλική Βουλή, Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis.

Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί από την Ιταλική Τηλεόραση, ενώ στην αρχή ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Costantino Salis και Γεωργία Σιακαβάρα. Εμφανίζονται επί σκηνής ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης και το χορευτικό ζευγάρι Γιώργος Κετσερίδης και Μαρία Λευκοπούλου. Η σκηνοθεσία είναι του Τζαννέτου Κομηνέα. Συμμετέχουν επίσης οι καλλιτέχνες Νάντια Καραγιάννη στο τραγούδι, Ανδρέας Μπουτσικάκης στο πιάνο, Λήδα Αγγελάκη στο τραγούδι, Παναγιώτης Παπαπορφυρίου στην κιθάρα. Την εκδήλωση παρουσιάζουν η Μαρία Σαατσάκη και ο Άρης Παπαδογιάννης.

Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ΄ αγάπησα» του Costantino Salis κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο των εκδόσεων Αγγελάκη (210 3826220).

Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.