Ο Π. Κούκουζας παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Μετά την πρόσφατη παραίτησή του από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και την ένταξή του στον νέο συνδυασμό «Όλοι μαζί για το Μαρούσι», ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας παραιτήθηκε και από τη θέση του αντιπροέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου.

Τον κ. Κούκουζα ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα παρουσία του στο προεδρείο ο πρόεδρος του Σώματος, Παναγιώτης Βραχνός.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι λόγοι παραίτησής του είναι θεσμικοί και τυπικοί.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

με την παρούσα επιστολή σας κοινοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτή η θέση, σύμφωνα με τον νόμο, ανήκει στην παράταξη της  μείζονος μειοψηφίας, στην οποία δεν ανήκω πλέον.

Λειτουργώντας θεσμικά, πιστεύω πως εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος στο οποίο ανακοινώνεται η παραίτηση.

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους συναδέλφους με τίμησαν, αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του σώματος τον Μάρτιο του 2017.

Θέλω να πιστεύω πως και στους συναδέλφους που δε με ψήφισαν για αυτή τη θέση, απέδειξα πως άσκησα με αντικειμενικότητα τα καθήκοντά μου.

Κύριε πρόεδρε, θεωρώ πως χειριστήκαμε με αξιοπρέπεια τις υπαρκτές διαφωνίες μας που αφορούν στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Από αυτή τη στιγμή θεωρείστε πως θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πολιτικά θα εκπροσωπώ τη νεοϊδρυθείσα δημοτική κίνηση «Όλοι μαζί για το Μαρούσι»

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

Πέτρος Κούκουζας

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Share