Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων παιχνιδιών το Σάββατο στο This House Rules στο Μαρούσι

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων παιχνιδιών, ή όπως διεθνώς αποκαλείται International Tabletop Day! Οι απανταχού λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών, αυτό το Σάββατο θα βρουν μια καλή αφορμή να παίξουν τα αγαπημένα τους επιτραπέζια ή να δοκιμάσουν καινούργια!

Φυσικά, από αυτή την ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει το το This House Rules στην οδό Δημητρίου Ράλλη στο Μαρούσι, μια όαση για τους φίλους των επιτραπέζιων παιχνιδιών στα βόρεια προάστια.

Από τις 17:00 το απόγεμα λοιπόν, ραντεβού στο This House Rules για πολύ παιχνίδι με την παρέα αλλά και την ευκαιρία να κερδίσετε 4 επιτραπέζια παιχνίδια μετά από κλήρωση λόγω της ημέρας!

Το This House Rules είναι ένα στέκι στο Μαρούσι για όσους αγαπούν τα επιτραπέζια παιχνίδια και θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση, δημιουργικότητα, παρέα και προκλήσεις. Με πολλά γνωστά αλλά και πιο…«ψαγμένα» παιχνίδια, μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας με κάτι πέρα απ’τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε καλύτερα την παρέα σας αλλά και τις δυνατότητές σας.

Πληροφορίες

This HOUSE RULES

Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι

Τηλ: 211-2126196

Share