Οι καλύτεροι skaters συναντήθηκαν στο σύγχρονο Skatepark στο Μαρούσι

Το σύγχρονο και όμορφο Skatepark του Δήμου Αμαρουσίου είχε τη χαρά να φιλοξενήσει σπουδαίους skaters από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και πλήθος θεατών για τον απόλυτο street skate διαγωνισμό της Vans Shop Riot Greece!

Ο μεγάλος διαγωνισμός skate έκανε μια στάση στην Ελλάδα πριν από το μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Στους νικητές απονεμήθηκαν χρηματικά έπαθλα και εισιτήρια για το μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του θεσμού, από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου, όπου τα καλύτερα skateshops όλης της Ευρώπης θα διαγωνισθούν για το μεγάλο έπαθλο.

Η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη επισημαίνει:

«Στο Μαρούσι έχει γίνει πλέον θεσμός η φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων στις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υποδομές του Skate Park του Δήμου μας που προσελκύουν το ενδιαφέρον αθλητών διεθνούς φήμης, καθώς και των νέων της πόλης μας που ασχολούνται με το Skate.

Συγχαίρουμε τη Vans, έναν από τους σημαντικότερους street skate θεσμούς της Ευρώπης για την ευκαιρία που δίνει στους συμμετέχοντες να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές του.

Σας ευχαριστούμε, επίσης, θερμά για την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά σας προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας με την παραχώρηση χρηματικού ποσού στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον τελικό του Ευρωπαϊκού θεσμού».

Στο τέλος της βραδιάς, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του θεσμού ανά την Ευρώπη, ο διαγωνισμός έκλεισε με live acts με τους Despite Everything και Day Oof να ανεβαίνουν στη σκηνή για μια μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους.

 

Share