Η βράβευση του Ντούσαν Μπάγιεβιτς στο Μαρούσι για την προσφορά του στον αθλητισμό

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο αθλητικός σύλλογος “Girls Team Galanopoulou”, με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν άνθρωποι του αθλητισμού με διεθνή παρουσία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τίμησε τον προπονητή Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν, επίσης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νέων Ανδρών, Τέο Λοράντο, η πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου Μαρία Πολύζου και ο Παραολυμπιονίκης παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης.

Ακόμα, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τίμησε τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου στίβου «Girls Team Galanopoulou» για την εθελοντική υποστήριξη αθλητικών πρωτοβουλιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου.

«Άνθρωποι όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε μία ολόκληρη εποχή αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τους νέους μας και αποτελεί χρέος μας να τους αναγνωρίζουμε και να τους τιμούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Πατούλης, κατά τη βράβευση του διεθνούς φήμης τεχνικού, συγχαίροντας, παράλληλα, και όλους τους υπόλοιπους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

Για εμάς τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης πρέπει να αποτελεί διαρκή στόχο μας να προσφέρουμε ερεθίσματα και υγιή πρότυπα στη νεολαία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενσωματώνει στο σύγχρονο τρόπο ζωής την αξία του αθλητισμού, καλλιεργεί την αθλητική παιδεία και αποκρούει φαινόμενα αντιαθλητικά. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Πολιτείας, κοινωνίας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικής οικογένειας είναι επιβεβλημένη» επισήμανε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Share