Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει ενεργά στον αυριανό 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα δώσει δυναμικό παρών στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20  Μαΐου 2018 και στις 09:00 το πρωί, ανάμεσα στους οποίους και το Μαρούσι.

Στο Δήμο Αμαρουσίου τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στηρίζουν:

-Η Εθελοντική – Διασωστική  ομάδα   Life Guard Hellas, η οποία έχει βραβευτεί για το έργο της από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διάσωσης με το βραβείο Hero

-Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Ξιφασκίας με Αμαξίδιο  Κέλλυ Λουφάκη, η οποία ανέβασε τη χώρα μας στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 30 /4/2018, κερδίζοντας το χάλκινο μεταλλείο στο Μόντρεαλ του Καναδά, γράφοντας ιστορία για την Ελληνική Γυναικεία Ξιφασκία με αμαξίδιο.

-Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια  Μαραθωνοδρόμος –Ολυμπιονίκης Μαρία Πολυζου με την Ομάδα της  Marathon team Greece  by Maria Polyzou και την παιδική ομάδα του Marathon team jounior Greece

Οι δρομείς σε κάθε Δήμο θα συναγωνιστούν σε αποστάσεις 5 χλμ. για τρέξιμο και δυναμικό βάδην. Στο Δήμο Αμαρουσίου σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση που προωθεί παράλληλα με την ευζωία μας και την κοινωνική μας συνεισφορά, ένας ενδιαφέρων τρόπος να συνδυάσουμε την αγάπη μας για το τρέξιμο με την προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Πληροφορίες

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Κυριακή, 20 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 09:00 για το τρέξιμο και 09:15 για το βάδην

Σημείο εκκίνησης: Δημαρχείο Αμαρουσίου

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.viva.gr/tickets/sports/1os-attikos-agonas-dromou/

Share