Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Συνάντηση με τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Καλωσορίζοντας τους επικεφαλής των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης τους ευχαρίστησε για «τη διαρκή και ακούραστη προσπάθεια στο εκπαιδευτικό τους έργο» και ευχήθηκε σε όλους «καλή δύναμη» για τη νέα σχολική χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκαν τα προβλήματα καθημερινότητας, αλλά και λειτουργίας των σχολικών μονάδων προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις.

Εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και του ιδίου προσωπικά τόνισε ότι «εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών φιλοξενίας των μαθητών, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα λειτουργικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, για την μεταλαμπάδευση γνώσεων αλλά και την καλλιέργεια αρχών και ιδανικών».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Share