Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι-Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό των δραστών και στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα κλοπής που οδήγησε τελικά στο θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Θωμά στο θώρακα από μαχαίρι, μετά από νέες πηγές και καταθέσεις, φαίνεται πως δράστες και θύμα γνωρίζονταν και είχαν προσωπικό διαπληκτισμό πριν το τραγικό συμβάν. Μάλιστα, ο 19χρονος φέρεται να είχε και τηλεφωνική επαφή μαζί με το δράστη πριν τη δολοφονία για να συναντηθούν. Η επικείμενη άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Πηγή» υποστήριξε στο protothema.gr, ότι άνδρας που διατηρεί το περίπτερο που διανυκτέρευε δίπλα στην πλατεία Ηρώων, είδε τους νεαρούς να πίνουν μπύρες και να τσακώνονται με τον 19χρονο λίγη ώρα νωρίτερα και μάλιστα τους έκανε παρατήρηση να σταματήσουν γιατί θα καλούσε την Αστυνομία. Όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα για μικρές οικονομικές και προσωπικές διαφορές θύμα και δράστες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα το νεαρό Θωμά στο θώρακα.

Η τοπική κοινωνία και η οικογένεια του θύματος είναι συντετριμμένοι, ενώ κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη πλατεία χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση, καθώς κάθε βράδυ γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018, από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασαν δεκάδες νεαροί, ακόμη και ανήλικοι οι οποίοι έδωσαν στοιχεία και κάποιοι από αυτούς έδωσαν τα μικρά ονόματα και τα ψευδώνυμα της παρέας των τριών δραστών.

 

Share