Σήμερα ξεκινάει το Motor Festival στο ΟΑΚΑ

Το Motor Festival, η πιο δημοφιλής γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ με πλήθος φαντασμαγορικών εκδηλώσεων για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο στόχος του φεστιβάλ είναι να ενώσει τους αθλητικούς συλλόγους με σκοπό την ανάδειξη Ελλήνων αθλητών της μηχανοκίνησης και την επαφή των θεατών με αυτόν το μαγικό κόσμο. Οι επαγγελματίες του χώρου θα παρουσιάσουν τα project τους και διάσημοι οδηγοί και αθλητές θα παρευρίσκονται, για να παρουσιάσουν στους νεαρούς θεατές την αγάπη για την μηχανοκίνηση.

Με 1021 εκθέτες, 13 events, 617 οδηγούς και 2435 οχήματα, το Motor Festival αναμένεται να μας εντυπωσιάσει!

Σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:3ο με την τελετή έναρξης, την παρουσίαση των οδηγών και dance show με ακροβατικά και πυροτεχήματα.

Το Σάββατο, 4 Μαΐου, οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν στις 11 και όλη την ημέρα μέχρι τις 21:30 το βράδυ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπληκτικούς αγώνες, ακροβατικά και το… γύρο του θανάτου.

Την Κυριακή, 5 Μαΐου, οι ώρες του Motor Festival θα είναι επίσης 11:00-21:30 και θα γίνουν διάφοροι εντυπωσιακοί αγώνες με πολλά οχήματα, fire show αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις καθώς και με κλήρωση δώρων!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share