«Μοίρασε Αγάπη» σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Η ομάδα Άρτος και Αγάπη σε συνεργασία με το εστιατόριο Cookoovaya και το δήμο Αμαρουσίου σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά την Παρασκευή 15 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου. 

Σκοπός είναι να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τη διαδικασία μεριδοποίησης τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώνονται και δίνονται σε ωφελούμενες οικογένειες του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη επισιτισμού .

Στόχος είναι να ενισχύσουμε όλοι μαζί την παραδοσιακή γειτονιά προσφέροντας κοινωνική αλληλεγγύη και συμπόνοια συμμετέχοντας στην παραπάνω διαδικασία διανομής τροφίμων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δράση μας από κοντά​, ​να γευματίσουν μαζί μας στο μεσημεριανό τους διάλειμμα,​ να γνωρίσουν από κοντά και να ενισχύσουν το σημαντικό έργο της διανομής των τροφίμων του Ιουνίου στις ωφελούμενες άπορες οικογένειες!

Το γεύμα είναι μια προσφορά του εστιατορίου Cookoovaya. Μαγειρεύει για σας ο Chef Σπύρος Παυλίδης. (Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα 115 28)

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

11:30-12:00 welcome session

12:00 -13:00 Μαγειρεύει για σας ο Chef Σπύρος Παυλίδης από την Cookoovaya

12:00 -13:00 Διαδικασία μεριδοποίησης τροφίμων μακράς διαρκείας και συζήτηση με Κοινωνικές Ομάδες του Δήμου (ΚΑΠΗ, παιδιά από αθλητικό σωματείο)

Η παρουσία σας εκεί σας καθιστά ενεργό μέλος της κοινότητας! Περισσότεροι φίλοι σημαίνει περισσότερη αγάπη!

 

Share