Οι μελωδίες των Τσιτσάνη και Καζαντζίδη αναβίωσαν στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, επιφύλασσε το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, με φανταστικές ερμηνείες, αγαπημένα τραγούδια και αποθέωση από τον κόσμο που πλημμύρισε το Αίθριο Θέατρο.

Η Χαρούλα Λαμπράκη, η Μαρία Σουλτάτου και ο Γιώργος Υδραίος τραγούδησαν για τον έρωτα, αποδίδοντας αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει, συνθέσει και ερμηνεύσει μεγάλοι εκπρόσωποι της ελληνικής λογοτεχνίας και δισκογραφίας.

Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τη Χαρούλα Λαμπράκη με μια τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς της στο λαϊκό τραγούδι.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή με τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC (17/7), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/7), τη συναυλία των «The Idols 60΄s» (25/7), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/7). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στον ιστότοπο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemiscard με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITIS GROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr, monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

Στο VivaSpot στο Σύνταγμα, επτά ημέρες την εβδομάδα 9:00 – 21:00.

Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

Στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.

Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στον διαδικτυακό τόπο του Φεστιβάλ και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

 

Share