Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η καλοκαιρινή δράση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου 2018, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που σταθερά τιμούν με την εμπιστοσύνη τους τη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσαν το «παρών» στην 36η καλοκαιρινή δράση για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «αντίδοτο στην κρίση», ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. «Εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές» σημειώνει ο Δήμος.

Με την ευκαιρία της 36ης δράσης, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Το σταθερό ενδιαφέρον εκατοντάδων καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου αποδεικνύει ότι η επιλογή μας όλα αυτά τα χρόνια να διοργανώνουμε αγορές με μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών τους».

Στην καλοκαιρινή δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 150 προϊόντα. Αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής, τα τυροκομικά και το παρθένο ελαιόλαδο.

Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Share